Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL OCEAN DIRECT – Ngarkesa Kontenier i Plotë (FCL)

Me ngarkim direkt nga dërguesi dhe dorëzim direkt tek marrësi DHL OCEAN DIRECT përdor Ngarkesa Kontenier të Plotë (FCL) për t’iu ofruar klientëve transport global të besueshëm, fleksibël dhe me kosto efektive. Ne ofrojmë alternativa të posaçme për lëvrimin e të gjithë llojeve të mallrave duke përdorur lloje dhe kapacitete të ndryshme paisjesh.