Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
10000 1000 1000 true

Transporti me Rrugë dhe Hekurudhë

DHL ka një shërbim transporti me rrugë tokësore fleksibël, të besueshëm dhe efiçent, që përfshin Shërbimet me Rrugë, Hekurudhë dhe Intermodale. Ne kemi një kapacitet global me shërbime të ofruara në Europë, Afrikën e Veriut, Lindjen e Mesme, Azia e Paqësorit dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
 
 
Europa, Afrika, Lindja e Mesme
Rrjeti ynë tërësor mund të përmbushë të gjithë nevojat tuaja pë transport me Rrugë dhe Hekurudhë.

Zbulo më shumë
 
 
Na kontaktoni
Kontaktoni me Ekspertët Tanë të Transportit me Rrugë dhe Hekurudhë

Na kontaktoni

 
 
Azia e Paqësorit
Për një përshkrim të plotë të shërbimeve tona brenda Azisë së Paqësorit, ju lutemi vizitoni faqen tonë globale në internet.

Zbulo më shumëExternal Link / New Window