Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
DHL-ja eshte numer Nje ne koordinimin efikas dhe drejtimin e transportit, ne te gjithe boten. Eksperienca dhe madhesia e biznesit tone na lejojne t`ju sigurojme zgjidhje te larta konkurruese per te gjithe klientet tane.
Edhe nese jeni biznes i vogel, qe interesoheni te transportoni me pak se nje kamion, nje kamion te plote, apo kerkoni nje partner me eksperience dhe profesional ne logjistike per transportin me toke, deri tek supply chain, ne ju sigurojme nje sherbim te kualifikuar si ekspert ne sektorin tuaj.
Thjesht plotesoni formen e kontaktit me poshte dhe nje ekspert i DHL-se do t`ju pergjigjet sa me shpejt te jete e mundur.

Mund te telefononi ne numrin e telefonit:
+355 4 2406666

Te gjitha fushat e shenjuara me (*) jane te detyrueshme.
Lutemi shkruani te plote numrin tuaj te telefonit duke vendosur kodin e shtetit dhe te qytetit, si per shembull +355 4 2406666 per DHL Tirane, Shqiperi.
Ju lutemi na siguroni sa me shume deteje te mundshme, ne menyre qe te na ndihmoni t`ju pergjigjemi me efikasitetin me te mundshem.
Nëse doni të mësoni më tepër se si DHL-ja i përdor të dhënat tuaja personale, ju lutemi të lexoni Deklaratën tonë të Mbrojtjes së të Dhënave.