Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
10000 1000 1000 true
Zgjidhje të Dedikuara

Mjete online

Përfitoni nga mjetet tona online për transport rrugor në punën tuaj të përditshme për rezervime, gjurmim, raportime dhe Faturim elektronik.
Zbulo më shumë

Transport me rrugë dhe Hekurudhë – Europë, Afrikë dhe Lindjen e Mesme

Shërbimi ynë gjithëpërfshirës i transportit me rrugë tokësore përfshin më shumë se 180 terminale rrugore në më shumë se 50 shtete, mbi 3500 dërgime javore, tarifa derë më derë dhe mundësi gjurmimi të plotë, gjithçka e mbështetur nga ekspertë doganorë në shumë se 275 zyra.

Groupazh i Konsoliduar, Ngarkesa të Paletizuara dhe të Pa-Paletizuara (LTL)


Ngarkesa Direkte Kamion i Plotë (FTL) dhe Ngarkesa të Pjesshme (PTL)


Shërbimet e transportit me Hekurudhë dhe Intermodale
Ngarkesat Jo-Standarte