Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Ngarkesa me kamion te plote dhe te pjesshem

DHL EUROLINE mund te organizoje transport te rregullt si per kamion te plote dhe kamion te pjesshem (si dhe sherbime te tjera shtese) ne te gjithe Europen dhe me tej, duke ju ofruar nje mbulim te transportit tuaj si ne nivelet brenda vendit dhe ato nderkombetare. Me ane te shperndarjes sone fleksibel dhe bashkepunimit tone afatgjate me specialistet e transportit rrugor, DHL EUROLINE drejton ngarkesa te rregullta te pjesshme, si edhe ato te nje kamioni te plote, me siguri ne te gjitha drejtimet.