Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Transporti i Projekteve Industriale

Përparimi i Projektit dhe Transporti Jashtë Standarteve

Ju mund të mbështeteni tek DHL për të marrë dërgesën tuaj, pavarësisht masës, në vendndodhjen e duhur dhe në kohën e duhur, pavarësisht nëse është një pako për një shtet fqinj ose një modul prej 1,000 ton në një vendndodhje të largët nëpër botë. Kjo është më e pakta me të cilën DHL INDUSTRIAL PROJECTS mund të ndihmojë.

Sfera e punës zakonisht përfshin:


  • Menaxhim logjistik i projekteve me shkallë të gjerë
  • Ngarkesa jashtë standarteve dhe me peshë të rëndë
  • Mbikqyrje ngarkimi / shkarkimi,
  • Studime realizimi dhe menaxhim risku
  • Logjistikë në vende të largëta dhe mbikqyrje linjash
  • Suport teknologjik
  • Paketim dhe arka për eksport
  • Zhdoganim importi
  • Vizibilitet i plotë logjistike

Ne ofrojmë zgjidhje të personalizuara për industritë e mëposhtme:

Miniera


Zbulim dhe Prodhim Nafte dhe Gazi


Kompanitë Ndërkombëtare të Naftës


Energjia, Burimet e Rinovueshme dhe Të Tjera


Teknologjia, Prokurimi dhe Ndërtimi