Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Tregtia e Panaireve dhe Rasteve te veçanta

Per me shume se 45 vjet, DHL-ja eshte e specializuar per transportin e tregtise se Panaireve dhe Rasteve te veçanta. Stafi ekspert dhe shumegjuhesh i DHL-se ka qene mbeshtetes ne ekspozita, tenda dhe materiale promocionale ne te gjithe boten.