Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Na kontaktoni

DHL-ja do t`ju jape gjithmone nje pergjigje kerkesave tuaja supply chain apo pyetjeve te lidhura me logjistiken. Ne mirepresim çdo kerkese per tender, qe kompania juaj kerkon te aplikoje, per gjithe aktivitetin e drejtimit supply chain.
Per te parashtruar nje tender, apo per te kerkuar informacion te metejshem te sherbimeve tona, thjesht plotesoni formen e kontaktit si me poshte dhe nje ekspert i DHL-se do t`ju pergjigjet sa me shpejt te jete e mundur.

Mund te telefononi ne numrin e telefonit: 0035542227667

Te gjitha fushat e shenjuara me (*) jane te detyrueshme.
Lutemi shkruani te plote numrin tuaj te telefonit duke vendosur kodin e shtetit dhe te qytetit, si per shembull +355 4 2406666 per DHL Tirane, Shqiperi.
Ju lutemi na siguroni sa me shume deteje te mundshme, ne menyre qe te na ndihmoni t`ju pergjigjemi me efikasitetin me te mundshem.
Nëse doni të mësoni më tepër se si DHL-ja i përdor të dhënat tuaja personale, ju lutemi të lexoni Deklaratën tonë të Mbrojtjes së të Dhënave.