Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Mundesi Hyrjeje

Faqja jone e internetit eshte krijuar bazuar standardeve me te fundit WCAG.

Çfare eshte Mundesia e Hyrjes ne Web?

Qellimi i hyrjes eshte te beje web-in te perdorshem nga njerezit me te gjitha mundesite ose pamundesite. Kjo kerkon qe web-i te jete i projektuar ne menyre te tille qe te gjithe perdoruesit te jene te barabarte per hyrje ne informacion dhe funksion.

Çfare Standardi Hyrjeje perdor DHl-ja?

DHL-ja ka ndertuar web-in e saj per klientet sipas Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.0. Niveli AA dhe ARIA jane ndjekur ne web-in e DHL-se HTML dhe kodin CSS.

Lexoni Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.0