Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Kontakt: DHL Freight

DHL-ja eshte numer Nje per kordinimin dhe levizjen e Freight ne te gjithe boten. Permasa dhe eksperienca jone na lejon t`ju ofrojme zgjidhje te larta konkurruese per te gjithe klientet tane.

Edhe nese jeni nje biznes i vogel qe transportoni me pak se nje kontenier, apo nje profesionit logjistike me pervoje qe deshiron te rrise operimin e transportit air dhe ocean, ne do t`ju ofrojme nje sherbim te personalizuar nga nje ekspert i sektorit tuaj.

Thjesht plotesoni formen e kontaktit si me poshte dhe nje ekspert nga DHL-ja do t`ju pergjigjet shume shpejt.

Ne te kundert na kontaktoni ne numrin e telefonit: +355 4 2406666

Gjeni detajet e kontaktit për terminalet e transportit tokësor dhe vendndodhjet e doganave
Eksploroni hartën tonë të vendndodhjeve
Te gjitha fushat e shenjuara me (*) jane te detyrueshme.
Lutemi shkruani te plote numrin tuaj te telefonit duke vendosur kodin e shtetit dhe te qytetit, si per shembull +355 4 2406666 per DHL Tirane, Shqiperi.
Ju lutemi na siguroni sa me shume deteje te mundshme, ne menyre qe te na ndihmoni t`ju pergjigjemi me efikasitetin me te mundshem.
Nëse doni të mësoni më tepër se si DHL-ja i përdor të dhënat tuaja personale, ju lutemi të lexoni Deklaratën tonë të Mbrojtjes së të Dhënave.