Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Ndani Pikëpamjet Tuaja dhe Kontaktoni Direkt me Drejtuesit!

Përvojat dhe perceptimi juaj mbi DHL Freight kanë shumë rëndësi. Dua të sigurohem që biznesi juaj me ne të jetë i kënaqshëm dhe i thjeshtë.

Përshtypjet, pikëpamjet dhe opinionet mbi DHL Freight dhe shërbimet tona, do të na ndihmojnë ne të përshtasim biznesin tonë për t'ju shërbyer sa më mirë. Do të doja të dëgjoja i pari pikëpamjet dhe opinionet tuaja, kështu që më thoni çfarë mendoni.

Pres të dëgjoj nga ju!

Merrni pak kohë për të ndarë pikëpamjet dhe opinionet drejtpërdrejt me
Qirjako Koçollari, Drejtor i Përgjithshëm DHL Albania