Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Përmbledhja e sektorit

Metoda e sektorit e DHL-së

Çdo industri ka karakteristikat e veçanta të saj dhe nevojat e zinxhirit të furnizimit, që është se pse metoda e administrimit tone të sektorit është për të punuar me klientët për të përmirësuar propozimin e vlerës për kërkesat e veçanta të industrisë së tyre. Kryesore për suksesin tonë është të krijojmë një përvojë të thjeshtë dhe unike sipas sektorit, duke e bërë më të lehtë që të bëni biznes me ne. Me zgjidhjet tona novatore dhe me të përparuar sipas industrisë, do të krijojmë një avantazh konkurrues për ju.

Sektorët tanë kryesorë të industrisë

Brenda strategjisë 2015 vendosëm të përqëndrohemi edhe më tej në industritë tuaja duke filluar me sektorët e Shkencave të jetës & kujdesit shëndetësor, Teknologjisë, Energjisë, Automobilave dhe Inxhinierisë & Prodhimit.

Teknologjia

Teknologjia është një industri me ritëm të shpejtë me novacion të vazhdueshëm e cikle të shkurtër të prodhimit. Tregjet konkurrues janë norma, me çmime të produkteve në rënie që kërkojnë administrim të efektshëm të kostos.
Mëso më shumë për TeknologjinëExternal Link / New Window

Shkencat e jetës & kujdesi shëndetësor

Sektori i Shkencave të jetës & kujdesi shëndetësor (LSHC) synon efektshmëri të rritur, duke trajtuar kërkesat e respektueshme botëror dhe duke administruar integrimet e tanishme M&A.
Mëso më shumë për LSHCExternal Link / New Window

Energjia

Industria e energjisë përfshin burimet alternative si dhe tradicionale të energjisë e përbën të gjitha veprimtaritë e përfshira në nxjerrjen, përpunimin dhe shpërndarjen e burimeve natyrore për të krijuar energji.
Mëso më shumë për EnergjinëExternal Link / New Window

Inxhinieria & prodhimi

Prodhimi i prodhuesve më të mëdhenj industrial kërkon struktura të ndërlikuara të zinxhirit të furnizimit dhe zgjidhje e teknologji të sofistikuara.
Mëso më shumë për Inxhinieri & prodhiminExternal Link

Automobilat

Industria e automobilave hyn në një erë të re ku njerëzit janë duke kërkuar më shumë liri e lëvizje. Kërkesa për lëvizje rritet çdo vit në vendet në zhvillim.
Mëso më shumë për AutomobilatExternal Link / New Window