Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Profili i ndërmarrjes

DHL është e pranishme në mbi 220 vende dhe territore anembanë botës, duke e bërë atë ndërmarrjen më ndërkombëtare në botë. Me një fuqi punëtore që kapërcen 360,000 punonjës, sigurojmë zgjidhje për pothuajse një numër të pafund të nevojave logjistike.

DHL është pjesë e ndërmarrjes postare dhe e logjistikës drejtuese në botë Grupi Deutsche Post DHL dhe përfshin njësitë e biznesit DHL Ekspres, DHL Pako, DHL Tregti Elektronike, DHL Dërgimi Botëror, DHL Mallra dhe DHL Zinxhiri i Furnizimit.