Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Organizata jonë

Dërgesa ekspres anembanë botës; dërgesa me aeroplanë, kamionë, anije dhe trena; shërbime të magazinimit që shkojnë përtej thjesht depozitimit, por përfshijnë gjithshka, nga paketimi tek riparime; dërgime të postës ndërkombëtare, transport i personalizuar dhe i specializuar – nëse ka lidhje me logjistikën, ka lidhje me DHL.