Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
10000 1000 1000 true

Marredheniet me Median

Mirësevini në faqet tona të shtypit të DHL-së - qendër burimi për gazetarët që përmban deklaratat tona më të fundit vendore dhe globale për shtypin, materiale të dobishme multimedia, një listë të ngjarjeve të shtypit dhe një lidhje direkte te zëdhënësit tanë.
 
Komunikata Shtypi
Gjeni të gjitha lajmet e fundit mbi DHL-në së bashku me një lidhje direkte te deklarata jonë globale për shtyp këtu.
 
 
Ngjarjet
Mësoni më shumë rreth ngjarjeve lokale dhe botërore të shtypit për DHL-në këtu, së bashku me një deklaratë për shtypin, video dhe imazhet rreth ngjarjeve.
 
 
Biblioteka me multimedia
Shikoni imazhe të dobishme, pjesë filmike, video, info-grafikë, fakte dhe shifra e shumë gjëra të tjera këtu.
 
 
Zëdhënësit
Kontaktoni zëdhënësit tanë direkt për pyetje dhe informacion tjetër për median këtu.