Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Kontaktet mbi Shtypin

Nese jeni nje gazetar apo profesionist i medias, qe keni nevoje per informacione te lidhura ne shtypin, ju lutemi mos hezitoni te kontaktoni me zyren tone mbi shtypin.

Pyetje mbi Produktet dhe Sherbimet e DHL-se?

DHL Article
Nese keni komente apo kerkesa lidhur me produktet dhe sherbimet tona, ju lutemi perdorni nje nga format tona forma e kontaktit. Duke perdoruar kete forme ne do t`ju sigurojme nje pergjigje te shpejte, efikase nga nje person i duhur ne vendin e duhur.

Format e Kontaktit per Sherbimet e DHL-se

Zyrat e Shtypit te DHL ALBANIA

Zyrat e shtypit rajonal dhe global jane gjithmone te mirepritura per t`ju siguruar informacion shtese mbi shtypin dhe te gatshme per t`i pergjigjur pyetjeve qe mund te keni. Prandaj, nese jeni nje gazetar apo profesionist i medias, ju lutemi mos hezitoni te na kontaktoni at Global Press OfficeExternal Link: Global Press Office. Faleminderit per interesin tuaj ndaj DHL-se.